Fra onsdag til og med søndag er der åbent i ‘d’licous’ på Store Rådhusgade fra middag og med undtagelse af søndag, hvor der lukkes til midnat, så er der åbent til klokken 02 – og i den flotte restaurant kan du nyde en lækker toast, som er lavet på portugisisk vis – med specialbrød, som er lavet hos Kajs Bageri – der har fået opskriften. Du kan også nyde spændende kager, røde, hvide og grønne vine fra Portugal samt en række spændende cocktails.
“Vi har indrettet vores lokale, som vi ville gøre, hvis det lå i Portugal og alt det, som vi byder vores gæster, giver dem smagen af landet”, siger Daniel Cota til Nært & Nyt. Han har stedet sammen med sin bror, Antonio Cota, og sin søster, Maria Cota.
De håber, at sønderborgere og turister kommer indenfor og smager på mad- og drikkevarerne, mens de nyder den afslappende stemning, der er på stedet.
“Vores mål er at have et sted med noget af det bedste fra Portugal. Vi har kvalitet fremfor kvantitet”, siger Daniel Cota, som kan fortælle gæsterne historier om alt det, der er på kortet.
“Og vi kan også servere både vine og cocktails, der er uden alkohol”.