100 kom til Påskefrokost i SINDs Folkekøkken

100 kom til Påskefrokost. Foto af: Ole Kæhler


Ole Kæhler
Ole Kæhler
16. april 2025 kl. 19:10

Læsetid: 2 minutter


Onsdag eftermiddag kort før klokken 17 begyndte deltagerne i SINDs Folkekøkkens Påskefrokost at komme indenfor i Frivillighedens Hus og der blev fra start budt på kagemænd fra føtex og kaffe – og der var tid til, at folk kunne få snakket sammen, inden de skulle spise.

Der er virksomheder og butikker, som sponsorer til det populære folkekøkken, hvor betingelsen for at deltage er, at man har brug for fællesskab.

Påskefrokosten gav deltagerne flere ture op til serveringen. I første omgang skulle der hentes sild og fiskefilet samt æg med rejer. I anden runde var der forskellige slags pålæg og tilbehør og der var flæskesteg og tarteletter. Til allersidst kom Tom Sivertsen fra Strandens Is med is til alle mand.

“Vi er tit med til folkekøkken og det er rigtigt dejligt, fordi du kan være, som du er, når du kommer indenfor”, siger Ann-Cathrine til Nært & Nyt. Hendes kæreste har lagt mærke til, at hvis ikke der er fællessang eller andet efter spisningen, så rejser folk sig og går, når tallerkenerne er tømt.

“Det ville være herligt, hvis folk blev lidt længere, så vi kunne hygge os sammen. Det vigtige i SINDs Folkekøkken er selvfølgelig maden. Men det er der sociale også”, siger Mogens.