Ølentusiasterne sætter fokus på håndbrygget øl

Ølingredienser. Pressefoto


Ole Kæhler
Ole Kæhler
25. marts 2025 kl. 05:50

Læsetid: < 1 minut


En del mennesker brygger øl derhjemme – i køkkenet, i skuret eller måske i bryggerset, som dermed lever op til sit navn, hådbryg. Typisk brygges 25 liter ad gangen.

Ofte er det øl, som håndbryggerne brygger, fuldt på højde med kommercielle øl, skriver Danske Ølentusiaster i Sønderborg og de sætter fokus på det lokale håndbryg på den næste medlemsaften.

Den foregår i Frivillighedens Hus fredag den 4. april fra kl 18.

Brygger du selv øl, kan du tilmelde din øl og få feedback på dit bryg.

De fleste deltagere i arrangementet har dog ikke deres egen øl med. De deltager for at lære af håndbryggeres erfaringer, for at høre, hvordan man kan komme i gang eller simpelthen bare for at smage godt øl og nyde det hyggelige fællesskab.

Danske Ølentuentiaster i Sønderborg er en aktiv lokalforening, der årligt har 8 – 10 hyggelige og velsmagende medlemsarrangementer for medlemmer med fint fremmøde. Lokalforeningen har cirka 130 medlemmer.

Her kan du læse mere om Danske Ølentusiaster.