Køkkenchef: På Hotel Alsik skal vi være gode til at omstille os

Køkkenchef Brian Hye Gade trives på Hotel Alsik. Foto af: Sonja Dubgaard


Ole Kæhler
Ole Kæhler
4. juli 2025 kl. 04:45

Læsetid: < 1 minut


Der blev taget rigtigt godt imod mig, da jeg begyndte her på Hotel Alsik, siger køkkenchef Brian Hye Gade, som kom med på holdet tidligere på året. Nu arbejder han sammen med Yves Matter Lindén, der også er køkkenchef og også med tre kokke og syv kokkeelever.

“Det er 13 år siden jeg blev udlært kok fra Café Hack i Aarhus og siden har jeg blandt andet været på Scandic i Horsens, som er en del af Munkebjerg Gruppen”, siger Brian Hye Gade til Nært & Nyt.

Han fortæller videre, at han altid har arbejdet på hoteller.

“Det har jeg det rigtigt godt med. Der er liv døgnet rundt hele året og det gør, at vi som arbejder her, vi skal være gode til at omstille os, så alting spiller døgnet rundt”.

På Hotel Alsik er der mange ansatte – og det er deres faglighed og evne til at arbejde sammen, som giver gæsterne gode oplevelser.

Læs også...  Nova Data byder igen på et brag af en sommerfest